Spelde Classics | VW Verhuur & Restauratie

E-mail ons gerust:
Attentie
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/trouwen

{gallery}trouwen{/gallery}

VW Classic als trouwauto, voor de allermooiste dag

Een VW-klassieker met chauffeur maakt de trouwdag helemaal af. Met zo’n nostalgische blikvanger als trouwauto trek je zeker veel bekijks! Bovendien staat zo’n klassieker prachtig op de trouwfoto’s en trouwvideo.

 

Spijlbus

Een VW Spijlbus is een originele en sfeervolle trouwauto, die van uw huwelijksdag gegarandeerd een onvergetelijk romantische dag maakt. De Spijlbus biedt plaats aan vier personen, zodat bijvoorbeeld ook bruidskinderen, getuigen of (schoon)ouders mee kunnen.

 

Volgauto’s

Desgewenst zorgt Spelde Classics ook voor volgauto’s, uiteraard geheel in stijl. Zo genieten alle daggasten van een trouwdag in stijl!

Aanstaande bruidsparen zijn welkom om een afspraak te maken voor vrijblijvende bezichtiging van onze trouwauto. Wij bieden diverse mogelijkheden en wij laten graag alle persoonlijke wensen in vervulling gaan. Ieder bruidspaar is uniek en in overleg is er heel veel mogelijk. Wij doen er alles aan om er de allermooiste dag van te maken.

Locatie

Adresgegevens Waterschapsweg 27A

9585 PC Vledderveen

Groningen

Twitter

SpeldeClassics RT @ToscanaMMnoord: Vanaf morgen zijn wij weer OPEN vanaf 12:00 uur! Met wie kom jij gezellig een ijsje eten? #emmen #ijs #terras https://t…